BOKA

Boka här!

Välkommen till Björkbackens camping!

På vårt område så kan du välja om du vill tälta eller resa med husbil/husvagn, vi har olika typ av platser för dig som gäst, med eller utan el,  hur du än reser.
Hos oss finns det även mycket aktiviteter för både barn och vuxna. Vi har äventyrsgolf, vattenlekpark och kommunens största lekplats! Visste ni att vi också har en egen livsmedelsbutik och pizzeria?

Farmors utsikt, Mormors dunge och Niclas runda

Vi har försökt att anpassa oss efter de markförhållanden som råder. Det finns ju en fördel med att ha naturen så här nära city. Då ger vi camparna både mysig miljö och nära till shopping.

Farmors utsikt är en tältcamping med stora tomter anlagd på en höjd ovanför husvagnscampingen. Här finns rejält med plats för både tält och bil. Niclas runda har el och är bäst för husbilar/husvagnar.

Mormors dunge är elplatser för bil- och husvagnscampare i lite lummigare miljö.

Gärdet och Vinäs är två stora gärden med ospecificerade platser för tältare och husvagnar. Gärdet har en del elplatser.

Servicehus

Isolerat och med uppvärmda golv. Servicehuset håller hög standard med väggbeklädnad av kakel och klinkergolv alternativt vinylmatta. Här finns en familjedusch (två duschar, handfat i låsbart rum) och åtta enskilda duschutrymmen. Köket innehåller bänkspisar och diskhoar. Här finns herr-, dam- samt handikapptoalett och skötrum.

I servicehuset finns även husvagnsutkast, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt strykmöjligheter.

Övrigt

Alla campinggäster får parkera sin bil på sin campingplats.

EU-kabel finns att låna i receptionen mot en depositionsavgift på 300 kronor som återfås vid återlämnandet av EU-kabeln.


* Björkbackens filosofie är att man betalar endast för det man använder.
Duscharna kostar därför 5:- för 3 minuter och vi håller istället ner priserna på stugor/camping.
Duschkort finns att ladda på i receptionen.

Ladda hem karta över området som PDF