Inför sommarsäsongen 2019 söker vi följande:

  • Receptionister dagtid
  • Receptionister natt
  • Hotellstädare
  • Stug- och servicehusstädare
  • Campingvärdar/poolskötare
  • Cafébiträde i Cajsas Glassbar och beg. Restaurang
  • Personal i pizzeria o snabbmatsrestaurang.
  • Kockar
  • Köksbiträde, diskare
  • Serveringspersonal

Gör du på gymnasiet, eller är äldre, vill vi gärna att du söker sommarjobb hos oss. Vi startar upp intervjuerna i december redan, och vi anställer löpande i takt med att vi finner sökanden som passar.

Kort om de olika jobben:

Receptionister dagtid. Med dagtid avses tidig morgon vid 06.00 till 22.00. Under den tiden placeras olika skift. Du arbetar varierade tider under de passen. Det kan vara 06.00-14.00 eller 16.00-22.00. Du arbetar i Björkbackens centrum; här sker in och utcheckning, all bokning av rum, stugor och campingplatser. Här finns också en mindre lobbybar som receptionen sköter.

Receptionister natt. Som nattreceptionist arbetar du 3-4 nätter i sträck och är sedan ledig lika många dagar. Du börjar kl 22.00 och slutar kl 06.00. Receptionen är öppen dygnet runt men framåt natten blir det lugnare och du övergår till sysslor som utgör förberedelse för morgondagen för dagreceptionen.

Hotellstädare. Tillsammans med flera andra städar och bäddar du hotellrum, städar allmänna lokaler och ser till att allt är rent och snyggt på hotellet.

Stug- och servicehusstädare. Du arbetar i stugbyn med att städa och ha översyn av stugor gästerna lämnat samt ser till att servicehusets duschar, tvättställ, toaletter, kök och tvättstuga är fräscht.

Camping- och poolvärdar serverar anläggningen med vaktmästeri, små reparationer, utestäd, blomskötsel, poolskötsel etc.

Cafébiträde i Cajsas. Här blir det till sommaren en större glassbar i kombination med en snabbmatsrestaurang där vi tillreder mat oftast från fryst tillstånd, som folk hämtar själva. Vi bakar också pizza här.

Kockar och serveringspersonal, sedvanliga sysslor.

Ansökningar alla tjänster utom Björkbackens Kök & Scen så skicka ditt CV och personligt brev till receptionschef Anneli Rimås, anneli.rimas@bjorkbacken.se, så snart du bara kan. Vi är medlemmar i Visita och har kollektivavtal med HRF.

I slutet på november 2017 öppnade Björkbackens Karaktärshotell en helt uppdaterad restaurang, Björkbackens Kök & Scen. Köksmästare Kjell Carlsson, närmast från Hooks Herrgård tog hand om driften från sommaren 2018. Är du nyutbildad kock, eller erfaren, är du välkommen att söka jobb i köket i sommar. Vi söker också serveringspersonal då vi har öppet frukost, lunch och middag samt en del temakvällar.

Ansökningar till Björkbackens Kök & Scen skickar du till kjell.karlsson@bjorkbacken.se.

Välkommen med din ansökan!