BOKA

Boka här!

Barnen ser ut sin sovplats blixtsnabbt när de ser Björkbackens campingstugor. Visst är stugorna speciella.

Campingstugan rymmer två våningssängar samt ett litet sovloft. Loftet har en säkerhetsgrind som oroliga föräldrar kan dra för om barnen är små. Med loftet är denna stuga på ca 16,5 kvadratmeter.
Täcke och kuddar finns till ert förfogande. Linne och handdukar ingår ej men kan hyras i samband med bokningen.

Stugan är utrustad med ett trinettkök, kylskåp med frysfack, porslin och bestick för 6 personer, kaffebryggare med mera. Avlopp finns i stugan så det går bra att hämta in vatten i stugans dunk och exempelvis diska eller borsta tänderna. Ett myggnät att sätta för fönstret finns – det kan ju bli heta nätter i Sverige också!

Wc och dusch hittar ni i närliggande servicehus.

Varje campingstuga har en uteplats under tak där ni kan skugga er vid  soliga dagar och även kan sitta ute trots regn om vädret är sämre. Stugorna är inte vinterbonade men det finns ett värmelement i stugan om ni är frusna.

Funderar ni på att ta med hunden eller katten på semester så har vi fem stugor där husdjur är tillåtna.

Servicehus

Isolerat och med uppvärmda golv. Servicehuset håller hög standard med väggbeklädnad av kakel och klinkergolv alternativt vinylmatta. Här finns en familjedusch (två duschar, handfat i låsbart rum) och åtta enskilda duschutrymmen. Köket innehåller bänkspisar och diskhoar. Här finns herr-, dam- samt handikapptoalett och skötrum.

I servicehuset finns även husvagnsutkast, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (2*10:-/maskin) samt strykmöjligheter.

Kort till duschar och tvättstuga köper du i receptionen.
Björkbackens filosofie är att man betalar endast för det man använder.
Duscharna kostar därför 10:- för 5 minuter och vi håller istället ner priserna på stugan och campingplatserna.

Ladda hem karta över området som PDF

Grillplats

Mellan husvagnscampingen och stugbyn finns en stor stenbyggd grill med två mindre grillar i naturskön skogsdunge. Här finns också vatten och el framdraget. Grillplatsen är upplyst och fri för användning av campingens och stugbyns gäster.

Sopor

Området har två sopstationer, samt sortering av glas och övriga sopor.

Övrigt

Nattetid har campingen oregelbunden bevakning av Securitas väktare.