Ekonom

Nu söker vi en självgående ekonomiadministratör till vårt ekonomikontor på Björkbackens Turism AB. Tjänsten är på 100% med möjlighet till flextid och deltid 50-75%.

Ekonomtjänsten innebär: Kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, betalningar, skatter och moms, löneadministration, hyresdebiteringar samt bokslutsarbete med stöd av vår revisionsbyrå.

Björkbacken är ett familjeägt företag. Björkbacken består av en Stugby, Camping och ett Hotell. Hotellet har 45 rum i olika kategorier, 46 stugor och över 150 Campingplatser. Sommartid är trycket stort på anläggningen och som mest arbetar ca 45 medarbetare på de olika områdena.

Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår vision är att alla ska kunna rycka in på alla områden om så behövs. Vi söker en person som är flexibel och prestigelös som kan passa in i vår lilla personalstyrka. Du är inte rädd för att hugga tag i det som behövs även om det kan vara lite utanför ditt arbetsområde. Då vi är ett litet företag behöver vi gemensamt kunna arbeta oss framåt mot gemensamma mål.

Vi anställer när vi hittat rätt person, välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till [email protected]

 

Sommarjobb 2021

Rekrytering påbörjas i början av 2021!