Sommarjobb 2021

Vaktmästare
För att passa som vaktmästare/fastighetsskötare behöver du vara ansvarstagande, noggrann och kunna arbeta självständigt. Vi söker dig som är händig, med ett problemlösande tankesätt och som tar egna initiativ.

Som vaktmästare på Björkbacken går du i början av sommaren bredvid vår ordinarie vaktmästare full tid för att under ord vaktmästares semester i slutet av juli ta över ansvaret själv. Du arbetar med drift av anläggningen; problemlösning som stopp i toaletter, inventarier som går sönder, etc, men också med fasta installationer som ventilation, bergvärme, poolområdet, hantering av kemikaler och provtagning, felsökning, åtgärdshantering och mycket mer. Som back up har du alltid möjlighet att ringa ord. vaktmästare eller vid svårare fall kontakta våra avtalsbundna lokala hantverkare.

Även om du arbetar ensam under vaktmästarens semester, så är du aldrig helt ensam utan har alltid back up. Du har också hjälp av en stugvärd, ett team som går i skift morgon, middag, kväll och som bland annat sköter poolen.

Dig vi söker är något äldre. Du bör gå i tredje årskursen på gymnasiet (eller vara äldre) och ha körkortet klart innan midsommar. När du första tiden gått bredvid vaktmästaren kan det stundvis bli också helgtjänstgöring, varvat med lediga vardagar, framförallt i juli. Du kommer tillhöra ”ledarteamet” på Björkbacken, det är vuxna årsanställda, och vi ska leda och fördela arbetet för ett 60-tal sommarungdomar i varierande åldrar. Du bör därför ha en positiv och stödjande attityd och vara en trygg person.

 

Cajsas café
Vi söker dig som har stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att passa på Cajsas café och servicebutik behöver du vara ansvarstagande, serviceinriktad och stresstålig. Det är viktigt att du alltid bjuder på ett leende, även i stressade situationer. Extra meriterande om du har kassavana och tycker om ordning och reda. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är också meriterande samt om du har körkort.

Du jobbar i ett team med flera andra. Cajsas café har dels en glassbar med olika sorters kulglass, dels fika i form av kaffe, choklad etc, men också lättare matservering där du tillreder olika typer av snabbmaträtter, från vegetariskt till korv med bröd. Cajsas café har även en liten servicebutik för campingen; de vanligaste livsmedlen, hygienartiklar, etc. Du arbetar med allt från att leverera fram mat till gästerna i takt de beställer, till att skopa glass, plocka upp varor och ta inträde till badet ”Grodis”. Cajsas är öppet varje dag från tidig morgon till sen kväll. Du arbetar i olika skift, både morgnar, dagar och kvällar. I alla våra tjänster ingår att man vid högt tryck kan få rycka in där det behövs och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

 

Receptionist
Vi söker dig som är 20 år eller äldre och har stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att passa i vår reception behöver du vara noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du har förmågan att bjuda på ett leende, även i stressade situationer. Du behöver också ha data- och kassavana. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är meriterande.

Som receptionist jobbar du med gästmottagning, in- och utcheckning, bokning av hotell, stugor och campingplatser, informationsservice till våra gäster samt kassahantering. Du arbetar även i vår lobbybar. I alla våra tjänster ingår det att man vid högt tryck kan få rycka in där det behövs och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden. Arbetet gäller vår högsäsong från mitten av juni till mitten av augusti. Det kan även finnas möjlighet att jobba för- och eftersäsong, från maj till en bit in i oktober.

 

Nattreceptionist
Vi söker dig som är 20 år eller äldre och har stor servicekänsla. Du är en person som sprider glädje bland både gäster och övriga medarbetare. För att passa i vår reception behöver du vara noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du är serviceinriktad och ger alltid våra gäster ett korrekt och positivt bemötande. Det är viktigt att du har förmågan att bjuda på ett leende, även i stressade situationer. Språkkunskaper och kunskap om närområdet är meriterande.

Som nattreceptionist lägger du grunden för att allt receptionsarbete fungerar under dagen, du förbereder ankomster, svarar på mail, lägger in bokningar och hanterar en mängd kontorsuppgifter. Du sköter även försäljningen i vår lobbybar. Du behöver ha datavana samt vara bekväm med arbeta ensam.

Arbetet gäller vår högsäsong från början av juli till mitten av augusti. Det kan även finnas möjlighet att jobba före och efter säsongen. Omfattningen är ca 85 -100%. Arbetstiden är 22.00-06.30, arbete varannan vecka och ledighet varannan vecka.

 

Hotellstäd
För att passa på Karaktärshotellets städavdelning behöver du vara ansvarstagande och kunna arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du är serviceinriktad och påläst om området, då även städpersonalen får mycket frågor rörande områdets utbud eller andra turistfrågor.

Som hotellstädare på Björkbackens Karaktärshotell jobbar du med att städa hotellrum och gemensamma utrymmen. Arbetet gäller vår högsäsong från mitten av juni till mitten av august, men behov av extrapersonal finns från mitten av maj.

 

Servicehusstäd
För att passa på Björkbackens städavdelning behöver du vara ansvarstagande och kunna arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du är serviceinriktad och påläst om området, då även städpersonalen får mycket frågor rörande områdets utbud eller andra turistfrågor.

Som servicehusstädare på Björkbacken arbetar du med att städa vårt nyrenoverade servicehus. Du behöver vara noggrann och effektiv, men även ha ett fint och öppet sätt mot våra gäster på området. Arbetet gäller vår högsäsong från mitten av juni till mitten av augusti, men vi har även behov av extrapersonal från mitten av maj.

 

Stugstäd
För att passa på Björkbackens städavdelning behöver du vara ansvarstagande och kunna arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du är serviceinriktad och påläst om området, då även städpersonalen får mycket frågor rörande områdets utbud eller andra turistfrågor.

Som stugstädare på Björkbacken arbetar du med att städa våra familjestugor samt att efter avresa se över stugor som städats av gästen. Du behöver vara noggrann och effektiv, men även ha ett fint och öppet sätt mot våra gäster på området. Arbetet gäller vår högsäsong från mitten av juni till mitten av augusti, men vi har även behov av extrapersonal från mitten av maj.

 

Campingvärd
För att passa som campingvärd behöver du vara ansvarstagande, noggrann och kunna arbeta både i grupp och självständigt. Du behöver kunna ta egna initiativ och självmant se vad som behövs göras. Det är viktigt att du är serviceinriktad och påläst om området då även campingvärdarna får mycket frågor rörande områdets utbud eller andra turistfrågor. Det är meriterande om du innehar AM körkort.

Vi söker dig som har stor servicekänsla, är noggrann och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. Som campingvärd på Björkbacken jobbar du med olika arbetsuppgifter beroende på väder. I sysslorna ingår bland annat: gräsklippning, provtagning i pooler och städning av vattenlekparken, rensa rabatter, allmän skötsel av utomhusmiljön. Även vara receptionspersonalen behjälplig med att exempelvis guida campinggäster till rätt plats, byta glödlampor i stugorna med mera.

 

 

Vi arbetar alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en fin upplevelse hos oss. År 2020 fick vi pris av våra gäster via turistmål.se som årets mest gästvänliga hotell, en utmärkelse vi är stolta över och som våra medarbetare i allra högsta grad bidrog till. I alla våra tjänster ingår att man vid högt tryck kan få rycka in där det behövs och du kan därför även få arbetsuppgifter inom andra områden.

Ett löpande arbete med urval och intervjuer kommer att påbörjas redan innan sista ansökningsdatum. Detta innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet har gått ut.

 

Ansökan
Skicka ditt personliga brev och ditt CV till [email protected]
Vid frågor: 0492-79895