Karaktärshotellets Kök & Scen

 

Restaurangen kännetecknas av omsorg, kreativitet och matglädje. Simon, köksmästare, och Mathias, sous chef, har arbetat i olika typer av restauranger runt om i Sverige - allt från fina restauranger och Nobelmiddagen till små pizzerior och skolkök. Vår matlagning är småländsk och rustik men också modern och till viss del influerad av internationell gastronomi. Tillsammans har vi stora visioner och tydliga mål till det rustika köket.

De parametrar som vi strävar efter i vår restaurang är kvalitet på råvaror, smak, säsong och gästens önskemål. Att maten lagas från grunden är för oss en självklarhet. Då smakar maten som allra bäst och man vet vad som finns på tallriken. 

Helhetsupplevelsen vi vill erbjuda genom vår matlagning är något vi är stolta över!

Årstiderna i restaurangen

Höst, vår och vinter

Serverar vi lunch på vardagar samt ordnar olika typer av event kopplat till en gastronomisk upplevelse.

Sommartid

Serverar vi lunch, à la carte och barnbuffe - något riktigt gott för både stora och små. Då har vi även en nanny som leker och pysslar med era barn vid lekrummet på hotellets andra våning. Skoj för barnen samtidigt som föräldrarna kan njuta av sin middag i godan ro!
Barnpassning erbjuds för barn över 3 år.

 

Epost  restaurang@bjorkbacken.se 
 Telefon    0492 - 798 98