Boendepaket med biljetter till Astrid Lindgrens Värld

Ett helhetskoncept med guldkant!

Välkommen hem till Björkbackens karaktärshotell, stugby och camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Välkommen hem till Björkbackens karaktärshotell, stugby och camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Välkommen hem till Björkbackens karaktärshotell, stugby och camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Björkbackens restaurang, på karaktärshotellet i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Välkommen hem till Björkbackens karaktärshotell, stugby och camping!

Karaktärshotellet är ett hotell med trestjärnig superior standard. Det är ett modernt hotell med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, varmt bemötande och en positiv upplevelse. Vår personal gör allt för att göra din vistelse så minnesvärd som möjligt! Sköna sängar och vällagad frukost med många valmöjligheter får dig att känna dig extra omhändertagen.

Vi vill att våra gäster trivs och lämnar vårt hotell med ett leende på läpparna. Därför strävar vi mot att ge personlig service, med familjär stämning som inramning. Alla våra rum är unika, med namn från olika karaktärer som levde runt Astrid Lindgren då hon växte upp i trakten. Flera av dessa karaktärer blev sedan inspiration till figurer i hennes berättelser, och du hittar deras historia i våra rum.

Björkbackens Karaktärshotell har successivt utvecklats till ett hållbart affärs- och konferenshotell. Vi ordnar med arrangemanget vare sig det gäller möten, teambuilding, utbildningsdagar, konferens, anställningsintervjuer eller kick off. Vår personal finns på plats för att ge utmärkt service med värme samt kännedom om den moderna tekniken. Här finns omtanke även i de små detaljerna och ett varmt värdskap som genomsyrar varje tillställning, vi ser att de hårda värdena är lika viktiga som de mjuka.

Sommartid vaknar hela Björkbackens område till liv och vi öppnar då upp vår boendeanläggning med stugby och campingplatser. Vi erbjuder paket med boende och inträde till Astrid Lindgrens Värld där vi ordnar biljetter och har smidiga lösningar för hela er vistelse.

 

Välkommen hem till Björkbacken!

 

 

 

Paket & Erbjudanden

Hotell + 1 dags entré

Hotell + 1 dags entré

Paketerbjudande med övernattning på Karaktärshotellet samt en dags entré till Astrid Lindgrens Värld. Rabatterat pris under försäsong 15/5-11/6.

 • Frukostbuffé
 • 1 dag Astrid Lindgrens Värld
 • Logi
Läs mer och boka här
Hotell + 2 dagars entré

Hotell + 2 dagars entré

Paketerbjudande med övernattning på Karaktärshotellet samt två dagars entré till Astrid Lindgrens Värld. Rabatterat pris under försäsong 15/5-11/6.

 • Frukostbuffé
 • 2 dagar Astrid Lindgrens Värld
 • Logi
Läs mer och boka här
Hotell + 3 dagars entré

Hotell + 3 dagars entré

Paketerbjudande med övernattning på Karaktärshotellet samt tre dagars entré till Astrid Lindgrens Värld. Rabatterat pris under försäsong 15/5-11/6.

 • Frukostbuffé
 • 3 dagar Astrid Lindgrens Värld
 • Logi
Läs mer och boka här
Jubileumspaket 25 år

Jubileumspaket 25 år

Björkbacken firar 25 år 2020! Vi vill därför bjuda på middag och tårta när du bor hos oss den 25:e varje månad, med undantag av sommarsäsongen!

 • Frukostbuffé
 • Logi
 • Middag
Läs mer och boka här
Räkfrossa & Logi

Räkfrossa & Logi

Välkommen till en oförglömlig upplevelse hos oss! Du får njuta av vår eftertraktade räkfrossa på fredagskvällen för att sedan sova över i ett av våra mysiga rum. På lördagsmorgonen njuter du av en vällagad frukost på vårt prisvinnande hotell.

 • Frukostbuffé
 • Logi
 • Räkfrossa med underhållning
Läs mer och boka här

Instagram

I år fyller Björkbacken 25 år!!!🌟🎉 Varje månad den 25e så bjuder vi alla boende gäster på både middag och tårta, helt gratis!! 🎂🍾Kolla in vår hemsida för att boka in dig och någon du tycker om för att ta del av kalaset, vi vill gärna att just du kommer och firar med oss!🎁💝 #25årsjubileum#björkbackenskaraktärshotellAlla hjärtans dag stundar!!💖 boka in en mysig hotellnatt tillsammans med någon som du tycker extra mycket om❤🧡💛💚💙💜 www.bjorkbacken.se #björkbackenskaraktärshotellSåhär ser det ut i en del av hotellet som just nu genomgår en transformation!! 👌🏻💥 vi tycker att det är så roligt med förändringarna som sker!🌟 #björkbackenskaraktärshotellSom vi längtar efter sommaren och alla gäster!!🌷kommentera om du också vill ha sommar och tagga de personer du skulle vilja ta med på semester hos oss!!🌟🌸💦☀️🌈 #björkbackenskaraktärshotellKom och njut av vår härliga räkfrossa!! 🦐Missa inte att ni kan boka ett paket hos oss där du först avnjuter en härlig buffé för att sedan få en god natt sömn på hotellet🌟 VÄLKOMNA!!🤩✌🏻 www.bjorkbacken.seMåndag och ny vecka! 🎉 Vi är alla tillbaka efter lite ledighet och har laddat upp för ett nytt 2020! Hos oss händer det massa saker och vi renoverar för fulla muggar (koppar)☕🍩 vilket år detta kommer bli! 🌟🌸 glöm inte boka in er semester hos oss i sommar!!💥 #björkbackenskaraktärshotellGod Jul & Gott Nytt År önskar alla Vi på Björkbacken❄✨🤶🏼 #merrychristmasandahappynewyear #björkbackenskaraktärshotellVi njuter av julmyset 😍❄ #björkbackenskaraktärshotell

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Lämna din e-post och få fina erbjudanden!


You are now subscribed