Upptäck Björkbacken i vackra Vimmerby

Ta del av våra somriga paket med extra bra priser!

Klicka här
 

Välkommen hem till Björkbackens karaktärshotell, stugby och camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Välkommen hem till Björkbackens karaktärshotell, stugby och camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Välkommen hem till Björkbackens karaktärshotell, stugby och camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Björkbackens restaurang, på karaktärshotellet i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Välkommen hem till Björkbackens hotell och boendeanläggning i Vimmerby, Småland!

Karaktärshotellet är ett hotell med trestjärnig superior standard. Det är ett modernt hotell med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, varmt bemötande och en positiv upplevelse. Vår personal gör allt för att göra din vistelse så minnesvärd som möjligt! Sköna sängar och vällagad frukost med många valmöjligheter får dig att känna dig extra omhändertagen.

Vi vill att våra gäster trivs och lämnar vårt hotell med ett leende på läpparna. Därför strävar vi mot att ge personlig service, med familjär stämning som inramning. Alla våra rum är unika, med namn från olika karaktärer som levde runt Astrid Lindgren då hon växte upp i trakten. Flera av dessa karaktärer blev sedan inspiration till figurer i hennes berättelser, och du hittar deras historia i våra rum.

Björkbackens Karaktärshotell har successivt utvecklats till ett hållbart affärs- och konferenshotell. Vi ordnar med arrangemanget vare sig det gäller möten, teambuilding, utbildningsdagar, konferens, anställningsintervjuer eller kick off. Vår personal finns på plats för att ge utmärkt service med värme samt kännedom om den moderna tekniken. Här finns omtanke även i de små detaljerna och ett varmt värdskap som genomsyrar varje tillställning, vi ser att de hårda värdena är lika viktiga som de mjuka.

Sommartid vaknar hela Björkbackens område till liv och vi öppnar då upp vår boendeanläggning med stugby och campingplatser. Vi erbjuder paket med boende och inträde till Astrid Lindgrens Värld där vi ordnar biljetter och har smidiga lösningar för hela er vistelse, sommaren 2020 är dock parken stängd pga Covid-19.

Här hittar du en hotell- och boendeanläggning i den vackra pärlan Vimmerby i Småland!

 

Välkommen hem till Björkbacken!

 

 

 

Paket & Erbjudanden

Sommarpaket

Sommarpaket

En prisvärd kombination av utsökt middag och övernattning på hotellet!

  • Frukostbuffé
  • Logi
  • Middag
Läs mer och boka här

Instagram

Här har vi Alexander som just nu är mitt uppe i upplärningen och ska bli en utav våra nya receptionister! Vi välkomnar honom till gänget här på Björkbacken! 🌻😁Igår hade de anställda en fin sommar-kickoff!!🌞🌻Sol och grillat, härlig uppladdning inför en något annorlunda sommarsäsong!😎💚I helgen är det premiär för Grodis!🌊🐸🤿 vi börjar med helgöppet för att sedan från 19/6 ha öppet varje dag 09-21!! 🏝🌞En liten sneak peek på vad som händer på Cajsas Café, i helgen är det premiär!!🌻🧁🌟Från och med 17 juni så öppnar Astrid Lindgrens Värld! Varmt välkomna att bo hos oss, ring oss på 0492-79890 eller maila info@bjorkbacken.se för att boka. 🌻❤Rum 12🧡 Vår VD och ägare Micael har vårt romantiskarum som sin favorti! 🌟 Rummet är döpt efter Hanna & Samuel August Ericsson som var Astrid Lindgrens föräldrar👨‍👩‍👦 detta är ett lyxigt rum med hög mysfaktor och har ett stort badrum med bubbelbadkar🐠🌹Pågående byggnationer!💥 vår terrass genomgår en förändring, här ska det komma upp en härlig paviljong med tv-skärmar och möblemang!🌟🌻Rum 27 är vårt Businessroom och är döpt efter Erik "Hejsan" Ekström🥳
Vår Vice VD Anneli har detta rum som favorit främst för att det är så hemtrevligt och har riktigt bra förvaring!🥰🌟 visst är det riktigt tjusigt?!🤩

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Lämna din e-post och få fina erbjudanden!


You are now subscribed