Upptäck Björkbacken i vackra Vimmerby

Ta del av våra somriga paket med extra bra priser!

Klicka här
 

Välkommen hem till Björkbackens karaktärshotell, stugby och camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Välkommen hem till Björkbackens karaktärshotell, stugby och camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Välkommen hem till Björkbackens karaktärshotell, stugby och camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Björkbackens restaurang, på karaktärshotellet i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens Värld.

Välkommen hem till Björkbackens hotell och boendeanläggning i Vimmerby, Småland!

Karaktärshotellet är ett hotell med trestjärnig superior standard. Det är ett modernt hotell med hemtrevlig karaktär, drivet av en familj som lägger stor vikt vid service, varmt bemötande och en positiv upplevelse. Vår personal gör allt för att göra din vistelse så minnesvärd som möjligt! Sköna sängar och vällagad frukost med många valmöjligheter får dig att känna dig extra omhändertagen.

Vi vill att våra gäster trivs och lämnar vårt hotell med ett leende på läpparna. Därför strävar vi mot att ge personlig service, med familjär stämning som inramning. Alla våra rum är unika, med namn från olika karaktärer som levde runt Astrid Lindgren då hon växte upp i trakten. Flera av dessa karaktärer blev sedan inspiration till figurer i hennes berättelser, och du hittar deras historia i våra rum.

Björkbackens Karaktärshotell har successivt utvecklats till ett hållbart affärs- och konferenshotell. Vi ordnar med arrangemanget vare sig det gäller möten, teambuilding, utbildningsdagar, konferens, anställningsintervjuer eller kick off. Vår personal finns på plats för att ge utmärkt service med värme samt kännedom om den moderna tekniken. Här finns omtanke även i de små detaljerna och ett varmt värdskap som genomsyrar varje tillställning, vi ser att de hårda värdena är lika viktiga som de mjuka.

Sommartid vaknar hela Björkbackens område till liv och vi öppnar då upp vår boendeanläggning med stugby och campingplatser. Vi erbjuder paket med boende och inträde till Astrid Lindgrens Värld där vi ordnar biljetter och har smidiga lösningar för hela er vistelse, sommaren 2020 är dock parken stängd pga Covid-19.

Här hittar du en hotell- och boendeanläggning i den vackra pärlan Vimmerby i Småland!

 

Välkommen hem till Björkbacken!

 

 

 

Paket & Erbjudanden

Sommarpaket

Sommarpaket

En prisvärd kombination av utsökt middag och övernattning på hotellet!

  • Frukostbuffé
  • Logi
  • Middag
Läs mer och boka här

Instagram

Sommarvärmen är tillbaka! ☀️ 24 sorters glass på Cajsas Café, precis intill poolområdet och äventyrsgolfen 🍨😋
.
.
#sommarvärme #karaktärshotellet #cajsascafe #glass #vattenlekpark #poolområde #äventyrsgolf #lekpark #björkbacken #boendeanläggningOch vinnaren är: @bettan_bokprataren 

Stort grattis! Du har vunnit en smakrik afton med en räkbricka till dig och en till din vän. Våra räkbrickor serveras onsdagar och fredagar under sommaren. 

Välkommen att göra din bordsbokning på 0492-79898 eller restaurang@bjorkbacken.se
✨
#karaktärshotellet #björkbackenkökochscen #räkbricka #njutning #tävlingavslutad #grattis #sommarkväll #hotelwithastorytotellHar du koll på hur stort vårt aktivitetsområde är? Äventyrsgolf, lekpark och poolområde. 😀 Perfekt för en dagsutflykt eller kombinerat med övernattning i stuga, hotell eller på vår camping! Flera alternativ för mat, glass och fika finns också på området. 
.
.
#karaktärshotellet #björkbacken #björkbackenskaraktärshotell #visitvimmerby #dagsutflykt #svemester #hemester #visitsmåland #äventyrsgolf #utomhuspool #storlekparkLättare mat finns på Cajsas café bredvid poolområde, äventyrsgolf och lekpark. Perfekt för en dagsutflykt!
.
.
#hemester #svemester #utflyktsmål #vacay #björkbacken #cajsascafe #mat #glass #fika #aktiviteterochmatVårt härliga poolområde Grodis är öppet varje dag 9.00-21.00!
.
.
Inträde 50:-/person, barn under 3 år badar gratis.
.
.
#karaktärshotellet #visitvimmerby #poolområde #vattenlekpark #visitsmåland #hemester #endagisolen #svemester #badlekNu har du chans att vinna ett restaurangbesök hos oss för att avnjuta vår eftertraktade räkbricka! Du får dessutom ta med dig en vän. Värde 490:-
.
.
Skriv i kommentarsfältet vad du tycker är det absolut godaste tillbehöret till räkor samt tagga den person du vill ta med dig om du vinner. 
.
.
Vinnaren utses av en jury och presenteras den 4/8 kl 11.00. Våra räkbrickor serveras onsdagar och fredagar hela sommaren! Dryck ingår ej i vinsten.Luffaren Jocke Kis
Rum 43
.
.
Den enarmade luffaren utan tänder som föddes i en smedsfamilj men slutade sina dagar på fattigstugan. 
.
.
#karaktärshotellet #hotelwithastorytotell #vimmerbyshistoria #visitvimmerby #visitsmåland #björkbacken #familjärtochtrivsamt #hotellife #hotellivimmerbyCajsas Café är öppet varje dag 9.00-21.00. Här finns fika, glass och mat i direkt anslutning till poolområde, lekpark och äventyrsgolf!
🍦
🍦
#stortaktivitetsområde #karaktärshotellet #utflykt #kulförstoraochsmå #mat #fika #siaglass #hemester #svemester #visitvimmerby #visitsmåland

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Lämna din e-post och få fina erbjudanden!


You are now subscribed