En plats för goda möten - Vi tar hand om hela arrangemanget och gör det minnesvärt!

Björkbackens Karaktärshotell har successivt utvecklats till ett hållbart affärs- och konferenshotell. Anläggningen värms med bergvärme och elen kommer från solelpaneler. Maten lagas från grunden på plats och råvarorna köps ofta lokalt. 

"Fantastisk service, och detta är verkligen ett hotell med karaktär." "Vi kommer absolut förlägga fler konferenser här".
Så kan kommentarer efter genomförda möten hos oss låta. Bakom varje positivt utlåtande ligger det en genomtänkt planering och stor omtanke. Vi vet att arrangemanget runt varje möte är viktigt då det påverkar både helhetskänslan och förmågan att ta in det som sägs och avhandlas. Därför erbjuder vi möteslösningar av hög kvalité med varmt bemötande samt innehållsrika och goda pauser. Ventilationen i våra lokaler är god, för pigga deltagare hela dagen. 

Det är av största vikt för oss att våra gäster trivs, vi vill skapa en så fin helhetsupplevelse som möjligt. Vi ordnar med arrangemanget vare sig det gäller möten, teambuilding, utbildningsdagar, konferens, anställningsintervjuer eller en kick off. Vår personal finns på plats för att ge utmärkt service med värme och omtanke samt kännedom om den moderna tekniken. Här finns omtanke i varje liten detalj och ett varmt värdskap som genomsyrar varje tillställning, vi ser att de hårda värdena är lika viktiga som de mjuka.

I direkt anslutning till hotellet finns fri parkering och carport med elbilsladdare som bokas genom appen Pair Recharge. Vi har färdiga lösningar för kvällsaktiviteter: musikquiz, bemannad bar och bastu för den som vill värma sig. 


Våra konferenslokaler