Boende på Björkbackens Karaktärshotell, konferens, stugby och camping i Vimmerby med närhet till Astrid Lindgrens värld.

Björkbackens stugby & camping i Vimmerby, Småland, nära Astrid Lindgrens Värld

Välkommen till en lummig camping i Småland med närhet till Vimmerby city och med Astrid Lindgrens Värld runt hörnet!

För oss är det viktigt att vistelsen på Björkbacken blir både smidig, bekväm och minnesrik - därför har vi sommartid ett stort aktivitetsområde med nöjen för både stora och små. Du kan bada i pool (extra avgift), spela minigolf (extra avgift) eller leka i vår stora lekpark. Vi har på anläggningen matmöjligheter med allt från café till pizzeria och a la carte restaurang. Vårt servicehus är nyrenoverat och fräscht med dusch, wc, tvätt och kök. Du läser mer om vår anläggning och de aktiviteter som finns på området under fliken Upptäck Björkbacken.

Hos oss i hjärtat av Småland kan du hyra en mysig familjestuga med sovloft, men du kan även tälta eller övernatta med husbil/husvagn. Vi har olika platser för olika behov: med eller utan el, lummigt eller mer öppna miljöer. Här finns campingtomter för stora husbilar och platser för små tält.

Stug- och campinggäster är välkomna till hotellets lobby där det finns TV samt biovisning för barnen varje kväll 18.00 och 20.00. Gratis wifi finns i delar av stugbyn och campingen samt inne på hotellet. 

Här finner du ett semesterparadis i Småland - välkommen till sommaren på Björkbacken!

 

Sök och boka här: 

 

 

Lämna din e-post och få fina erbjudanden!


You are now subscribed